Loading...

LEGO® Star Wars - AT-RT транспортьор

Увеличи

код: 75002

Цена: 37,86 Euro

Не е налично
149 точки

Възраст: 9-14 години

Брой елементи: 389

Трудният терен и борбата с много и непознати врагове е проблем на всяка една войска. Най-сложното във всяко стратегическо планиране на битката е планирането – нужни са подходящите средства за всяка една ситуация. С AT-RT клонираните решават много от проблемите си, защото този брониран транспортьор позволява почти универсална употреба. Той има способностите да се придвижва в трудни условия и да се защитава от нападения на малки отряди вражески войници. AT-RT се управлява от един клониран войник, седнал на пилотското място. Този модел надгражда предишни разработки с подсилената си броня и подобрени оръдия – превозното средство е снабдено с лазерно и ракетно оръдие. Транспортьорът има и обособена камера за консумативи и хранителни дажби, така че клонирания пилот да може да издържи на по-дълги мисии. Когато е зареден напълно, според филма, AT-RT позволява да бъде управляван цял ден с еднократно зареждане на горивото.
Друг плюс на този модел е комуникационното и навигационно оборудване от висок клас, което помага за лесното намиране на вражеските цели. Специализиран отряд, който е съставен от дивизия клонирани войници е специално обучен за да пилотира AT-RT. Те имат названието ARF войници.

В този комплект от серията “Lego: Star Wars” AT-RT се изправя срещу унищожители, които се опитват да защитят сепаратистка територия. Унищожете ги и завладейте вражеската база с настъпателни движения напред! Лазерното оръдие ще бъде достатъчно, за да унищожите дроидите, които безуспешно биха се справили с тяхната задача. Към комплекта е включена и фигура на Учителя Йода, който наблюдава конфликта и замисля поредната си мъдра история, която да разкаже на джедаите.
Комплектът съдържа:
  • части за сглобяване на транспортьор AT-RT
  • мини фигурка Йода
  • мини фигурка войн на клонингите от 501-ия легион
  • мини фигурка капитан на Дроидите
  • Дроид
  • оръжия