Loading...

Плащане и доставка

ДОСТАВКА

Поръчката ще ви бъде доставена на посочен от вас адрес (валидно за цяла България) в рамките на два работни дни, цената на доставката е 5,50 лв. за поръчки на стойност до 60 лева и безплатна за поръчки на стойност над 60 лева.
Специално за гр.София е възможна доставка в рамките на деня.

 

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане при доставка - при този метод цената се заплаща при получаването на стоката лично на куриера (можете да прегледате стоката и да се уверите, че не е нарушен търговския й вид преди да платите).
Плащане чрез Paypal - бърз и удобен начин на плащане на българските ни клиенти, както и тези извън страната. Удобен, ако искате да направите подарък. В този случай плащате вие, а можете да посочите адрес на доствка, различен от вашия.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които LEGO-bg.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. LEGO-bg.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на LEGO-bg.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.